Ultima actualizare:  21/5/23

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții (denumit în continuare „Termeni”) înainte de a utiliza site-ul web [abc-logistic.ro] (denumit în continuare „site-ul”) și serviciile oferite de ABC World Logistic SRL (denumit în continuare „noi”, „compania” sau „ABC Logistic”). Utilizarea site-ului și a serviciilor noastre implică acceptarea dumneavoastră a acestor Termeni.

  1. Accesul și utilizarea site-ului

Accesul și utilizarea site-ului sunt permise numai în conformitate cu acești Termeni și toate legile și reglementările aplicabile. Sunteți de acord să utilizați site-ul numai în scopuri legale și să nu încălcați drepturile altor utilizatori sau să afectați integritatea sau securitatea site-ului.

  1. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor disponibile pe site, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, logo-uri, design și software, sunt deținute de ABC World Logistic SRL sau de titularii de drept corespunzători. Utilizarea sau reproducerea acestor materiale fără acordul scris al ABC World Logistic SRL este strict interzisă.

  1. Limitarea răspunderii

Site-ul și serviciile noastre sunt oferite „așa cum sunt” și „conform disponibilității”. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele erori, omisiuni, întreruperi, întârzieri sau defecțiuni tehnice ale site-ului sau serviciilor noastre. Utilizarea site-ului și a serviciilor se face pe propriul dumneavoastră risc.

  1. Protecția datelor personale

Colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră personale în legătură cu utilizarea site-ului și serviciilor noastre sunt supuse Politicii noastre de Confidențialitate. Vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate disponibilă pe site pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale.

  1. Legislație aplicabilă și jurisdicție

Acești Termeni sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Orice litigiu care apare în legătură cu acești Termeni va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

  1. Contact

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau reclamații cu privire la acești Termeni sau la utilizarea site-ului și a serviciilor noastre, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate mai jos:

ABC World Logistic SRL

Adresă:  str. Aurel Vlaicu nr.9, camera 10, Otopeni, cod postal 075100, jud.Ilfov, Romania

E-mail: office@abc-logistic.ro

Telefon:021 310 2182

Acești Termeni reprezintă acordul integral între dumneavoastră și ABC World Logistic SRL cu privire la utilizarea site-ului și a serviciilor noastre și înlocuiesc orice acord anterior încheiat între părți cu privire la acest subiect.