Soluții logistice pentru o producție video de succes.

La ABC WORLD LOGISTIC, suntem mândri să oferim soluții complete de logistică adaptate industriei cinematografice. Înțelegem cât de importantă este gestionarea eficientă a tuturor aspectelor logistice în timpul producțiilor, pentru a vă permite să vă concentrați pe creația și realizarea unor filme de succes.

Soluții logistice de calitate pentru producții extraordinare.

Având o vastă experiență în transportul internațional și logistica complexă, suntem pregătiți să vă oferim suportul necesar pentru a vă asigura că echipamentul, decorurile, costumele, obiectele și orice alt element necesar pentru producție ajung în timp util și în condiții optime pe platourile de filmare.

Serviciile noastre de logistică pentru producții cinematografice includ:

  1. Transport internațional: Ne ocupăm de planificarea și organizarea transportului de mărfuri pe cale aeriană, rutieră și maritimă. Indiferent de locația de filmare, ne asigurăm că echipamentele și bunurile necesare ajung în siguranță la destinație.
  2. Gestionarea vamală: Având experiență în comisionarea vamală, vă putem oferi asistență în procesul de despăgubire și eliberare a mărfurilor la frontiere. Ne ocupăm de documentația necesară și coordonăm toate formalitățile vamale.
  3. Depozitare și manipulare: Dispunem de facilități de depozitare sigure și spații specializate pentru manipularea obiectelor fragile și valoroase. Putem asigura stocarea temporară a echipamentelor și bunurilor dvs. pe durata producției cinematografice.
  4. Planificare și coordonare logistică: Echipa noastră experimentată va lucra îndeaproape cu dvs. pentru a planifica și coordona toate aspectele logistice ale producției. Vom stabili rute optime, vom asigura monitorizarea și urmărirea transporturilor și vom comunica eficient cu toți furnizorii implicați.

Indiferent dacă filmați în țară sau în străinătate, puteți conta pe ABC Logistics pentru a vă oferi servicii logistice de înaltă calitate, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale producțiilor cinematografice. Echipa noastră dedicată și pasionată este pregătită să vă susțină în fiecare etapă a producției, asigurându-vă că totul se desfășoară fără probleme și că mărfurile ajung în timp util la destinație.

ss3