Ultima actualizare:  21/5/2023

Bine ați venit la ABC World Logistic SRL (denumit în continuare „noi”, „compania” sau „ABC Logistic”). Suntem dedicați protejării confidențialității și securității datelor dumneavoastră personale în conformitate cu reglementările aplicabile în domeniul protecției datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) al Uniunii Europene.

Această Politică de Confidențialitate vă explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale în legătură cu utilizarea site-ului nostru web [abc-logistic.ro] și a serviciilor noastre. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege cum prelucrăm datele dumneavoastră și pentru a vă informa cu privire la drepturile pe care le aveți în ceea ce privește datele dumneavoastră personale.

Datele personale colectate
Pentru a vă oferi serviciile noastre și pentru a vă răspunde cererilor, putem colecta anumite date personale. Acestea pot include, dar nu se limitează la:

Nume și prenume
Adresă de e-mail
Număr de telefon
Adresă poștală
Informații de plată
Scopul colectării și utilizării datelor personale
Colectăm și utilizăm datele dumneavoastră personale în principal pentru a vă oferi serviciile solicitate și pentru a administra relația noastră comercială. Utilizăm datele dumneavoastră personale în următoarele scopuri:

Procesarea și livrarea comenzilor și serviciilor solicitate
Comunicarea cu dumneavoastră și furnizarea de asistență clienți
Administrarea contului dumneavoastră și gestionarea plăților
Personalizarea și îmbunătățirea experienței dumneavoastră pe site-ul nostru
Respectarea obligațiilor legale și reglementare
Divulgarea datelor către terțe părți
În anumite situații, putem dezvălui datele dumneavoastră personale către terțe părți în conformitate cu legislația aplicabilă sau în următoarele cazuri:

Furnizorii de servicii: Colaborăm cu furnizori de servicii terți care ne ajută să oferim serviciile noastre, cum ar fi procesarea plăților sau livrarea comenzilor. Acești furnizori de servicii au acces la datele dumneavoastră personale numai în măsura în care este necesar pentru a-și îndeplini serviciile și sunt obligați să le utilizeze în conformitate cu instrucțiunile noastre și cu legislația privind protecția datelor.

Autorități legale: Putem divulga datele dumneavoastră personale autorităților legale sau guvernamentale în conformitate cu cerințele legale aplicabile sau pentru a ne proteja drepturile legale sau interesele legitime.

Securitatea datelor
Ne angajăm să protejăm securitatea datelor dumneavoastră personale. Implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă, divulgarea sau distrugerea datelor dumneavoastră personale.

Drepturile dumneavoastră privind datele personale
În conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, aveți dreptul de a solicita acces la datele dumneavoastră personale, de a solicita rectificarea sau ștergerea acestora, de a obiecta prelucrării sau de a solicita restricționarea prelucrării. De asemenea, aveți dreptul de a solicita transferul datelor dumneavoastră personale sau de a vă retrage consimțământul acordat în orice moment, în măsura în care prelucrarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră.

Modificări ale politicii de confidențialitate
Ne rezervăm dreptul de a modifica periodic această Politică de Confidențialitate pentru a reflecta modificări ale practicilor noastre de confidențialitate. Orice modificări vor intra în vigoare imediat ce este postată o versiune actualizată a Politicii de Confidențialitate pe site-ul nostru. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu cele mai recente informații cu privire la practicile noastre de confidențialitate.

Contact
Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau solicitări referitoare la această Politică de Confidențialitate sau la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate mai jos:

ABC World Logistic SRL
E-mail: office@abc-logistic.ro
Telefon: 021 310 2182

Aceasta este versiunea curentă a Politicii noastre de Confidențialitate, care a fost actualizată la data menționată mai sus.