Navighează către noi orizonturi cu expediții maritime de succes!

Prin intermediul rețelei noastre internaționale de parteneri, punem la dispoziția clienților noștri volumul de containere solicitat, rutarea optimă și tarifele competitive, adaptate fiecărei cerințe în parte.

Soluționăm prompt și eficient cererile de transport maritim și fluvial, oferind servicii de calitate superioară beneficiarilor noștri.

Referitor la specificul mărfurilor, ne adaptăm nevoilor dumneavoastră:

  • Cantitate și volum: putem gestiona atât containere complete (FCL), încărcări parțiale (LCL), cursuri speciale complete sau parțiale, cât și transport pe bărci.
  • Condiții de transport și manipulare: vă oferim opțiuni variate de containere, inclusiv standard, supraînălțate, cu plafon decopertabil, ventilate, termoizolate, pentru încărcături vrac, cisterne, frigorifice/supraînălțate, deschise sau platforme.

Referitor la livrare, serviciul nostru de la ușă la ușă include:

  • Preluare cu camionul.
  • Întocmirea formalităților vamale de export.
  • Servicii portuare la export.
  • Transport maritim.
  • Servicii portuare la import.
  • Întocmirea formalităților vamale de import.
  • Livrare cu camionul.

 

De asemenea, oferim și servicii de transport de la ușa la portul de destinație, de la portul de origine la portul de destinație sau de la portul de origine la ușă, în funcție de necesități.

Lucrăm cu profesionalism și dedicare pentru a asigura o experiență completă și satisfăcătoare în cadrul transportului maritim.

Untitled-5

Soluția noastră

La cerere, punem la dispoziție și alte servicii conexe precum:

Depozitarea Mărfurilor

Asigurăm spații de depozitare sigure și bine gestionate, unde mărfurile pot fi stocate temporar în condiții optime. Avem facilități adecvate pentru a vă asigura că mărfurile dvs. sunt păstrate într-un mediu potrivit, protejate împotriva deteriorării și accesibile atunci când este necesar.

Manipularea Mărfurilor

Ne ocupăm de manipularea mărfurilor în mod profesionist și atent, asigurându-ne că sunt pregătite pentru transport sau depozitare într-un mod eficient și sigur. Echipa noastră specializată are experiență în gestionarea diferitelor tipuri de mărfuri și folosește echipamente și tehnici adecvate pentru a minimiza riscul de daune sau incidente.

Asigurarea Mărfurilor

Oferim servicii de asigurare a mărfurilor pentru a vă oferi liniștea că, în cazul unor evenimente neprevăzute sau pierderi, mărfurile dvs. sunt protejate financiar. Lucrăm cu parteneri de încredere în domeniul asigurărilor pentru a vă oferi opțiuni adaptate nevoilor dvs. și pentru a vă asigura că sunteți acoperit în mod corespunzător.